Leenan todistus

Tulin uskoon yli 13 vuotta sitten.Maallisesti asiat olivat perheessämme ihan hyvin.Sisimmässäni oli kuitenkin tyhjyys ja sydän oli kova.

Kun sain kuulla Raamatun totuuksia ja hengellisiä lauluja erään uskovan kautta minulle tuli synnintunto ja hätä ,sillä ilman Jeesusta en pelastuisi.Sain polvistua eräänä iltana kotini sohvan viereen tämän uskovan ystävän kanssa.Hän pyysi sanomaan Jeesukselle: Anna minulle minun syntini anteeksi ja tule minun sydämeeni asumaan.

Jeesuksen pyhä ja kallis sovintoveri puhdisti minunkin syntini ja koin samassa Jumalan rakkautta.Sydämeeni tuli ilo ja rauha.Tuli myös valtava sanannälkä.Aloin heti seuraavana päivänä lukemaan Raamattua ja sana avautui minulle.

Soitin myös sisaruksilleni , että olin tullut uskoon.Tuli hätä hukkuvista sieluista.Heti uskoontulon jälkeisinä päivinä sielunvihollinen saatana kuiskutti ,että et sinä uskossa ole ja mitä ne toiset ihmiset sanovat.Hyvin tärkeää on heti uskoontulon jälkeen,että saat sananopetusta,luet päivittäin Raamattua ja todistat uskostasi,ettei sielunvihollinen saa eksytettyä sinua.

Jeesus antaa voiman todistaa ja vahvistaa myös uskoasi.Olin rukoillut myös ennen uskoontuloani ainakin lapsena opitun iltarukouksen.Mutta uskoontulon jälkeen rukous on aitoa ja saan kertoa kaikki asiat Jeesukselle vaikka työtä tehdessäni. Samoin aamulla herätessäni rukoilen johdatusta uuteen päivään.

Saan kulkea Jeesuksen kanssa edeltä valmistettua tietä.Kaikesta huolimatta uskovakin voi langeta,mutta onneksi voi tehdä parannuksen ja Jeesuksen veri puhdistaa kaikesta synnistä,kun vain rukoilemme anteeksiantamusta.Uskon tie on kaita ristin tie,mutta se vie iankaikkiseen elämään.

 

Rom :3.23-25 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta ,joka on Kristuksessa Jeesuksessa, jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä,osoittaaksensa vanhurskauttaan,koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit.(vanhurskaus=syyttömäksi julistettu)