KEITÄ ME OLEMME?

Uskomme, että suurin koettavissa oleva rakkauden ja yhteyden vuorovaikutus voidaan tänäänkin kokea, Jeesukseen uskovien yhteydessä.

Tämä on mahdollista koska Jeesus tuli taivaasta, kuoli ristillä, nousi ylös haudasta kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan.

Jeesus voitti takaisin sen yhteyden ihmisen ja Jumalan välillä, joka menetettiin syntiinlankeemuksessa.

Kaiken työmme tarkoitus on, että ihmiset ympärillämme oppivat tuntemaan Jeesuksen ja Pyhän Hengen. Jumalan Sanan mukaan uskomme, että ihminen pelastuu, kun hän kuulee ja uskoo evankeliumin Jeesuksesta, sekä tunnustaa ja hylkää syntinsä.

Jokainen uskoon tullut on tarkoitettu kasvamaan uskossa ja täyttymään Pyhällä Hengellä, ei yksin vaan uskovien yhteydessä. Palvelemaan lahjojensa mukaisessa palvelutehtävässä yhdessä muiden kanssa.

Sillä ei Jumalan valtakunta ole syömistä ja juomista, vaan vanhurskautta ja rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. Ja toiseksi Raamattu sanoo, katso, Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä.

Kutsumme sinut elämään Jumalan valtakuntaa todeksi. Ympärillämme tapahtuvista muutoksista huolimatta, kokemaan jotain alkuperäistä ja muuttumatonta Golgatan Herran Jeesuksen läsnäoloa!

Yhdessä olomme muodostuu Jumalan Sanan opetuksesta, rukouksesta,todistuksista ja lauluista. Toimimme Joensuun perinteisen Sanan yhdistyksen nimissä ja haluamme kunnioittaa ja siunata kaikkia paikkakuntamme seurakuntia ja vaivannäköä Herrassa.

Jeesus tuli uskovien yhteyden seurakunnan tähden, Hän kuoli myös sinun tähden, Hän tulee vielä takaisin seurakuntansa tähden.

Olet tervetullut

Joensuun perinteisen Sanan ystävät ry.