JEESUS TULEE PIAN, OLETKO VALMIS

Maanteillä liikkuneet ovat tuskin jääneet huomaamatta kyseistä tolppamainosta.

Mainos on herättänyt eri keskustelu kanavilla ajoittain vilkastakin keskustelua, niin asiallista kuin asiatonta. Ehkä et arvaakaan kuinka paljon raamattumme ja juuri uusitestamentti puhuu Jeesuksen takaisin tulemuksesta. Näin siitä muistuttaminen, vaikka pylväsmainoksilla on tarpeellista. Kristinusko on ainoa uskonto, joka antaa todellisen toivon ja lohdutuksen, tälle päivälle ja tulevaisuudelle. Tämä toivo on ainakin minulle tämä, että Jeesus tulee noutamaan omansa kotiin. 1 Tess. 4: 16. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; 17. sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. 18. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

Raamatun tärkeintä sanomaa on Jeesuksen sanat, "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. Tähän ilosanomaan kuuluu myös sanoma Jeesuksen takaisin tulosta. Jotta voi tulla takaisin, on täytynyt käydä aiemminkin.

Jotta voi tulla takaisin, on täytynyt käydä aiemminkin. Jeesus tuli ensimmäisen kerran, kun hän syntyi Betlehemissä, juuri niin kuin Hänestä oli ennustettu. Nyt odotamme Hänen toista tulemista. Olen aivan sata varma tästä takaisin tulosta, että Jeesus tulee taivaasta, tuolta jossa Hän nyt on valmistamassa meille sijaa (Jh. 14:3), noutamaan meitä, jotka olemme uskossa Häneen. (En kiistele siitä, onko Jeesuksen takaisin tuleminen yksi vai kaksivaiheinen tapahtuma.)Tämä yläilmoissa tapahtuva kohtaaminen Jeesuksen kanssa, antaa toivoa ja lohtua. Toisin kuin se elämä, mikä jatkuu ja kehittyy, ylöstempaamisen jälkeen maan päällä. Suuren ahdingon ja vaivan merkeissä.

Jos olet valmiina, on Hänen takaisin tuloansa lohdullista ajatella. Jos et ole, saattaa se hämmästyttää ja pelottaa. Ilm. 22: 20. Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian." Amen, tule, Herra Jeesus! 21. Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.