Voiman lahja.

 

Voima on asia joka tulee esille monenlaisissa keskusteluissa tänäpäivänä. Ehkä parhaiten huomaamme voiman merkityksen, kun joudumme elämän tilanteeseen jossa joudumme kysymään, mistä me saamme voiman tähän? Vietimme hiljattain Suomen Itsenäisyys päivää. Itsenäisyyden taustalla on sodat joissa koeteltiin maamme voimavaroja todella rankasti. Oli tilanteita joissa varmasti monet joutuivat kysymään niin kotona kuin rintamalla, mistä me saamme voiman jatkaa elämää?

 

On myös olemassa toisenlainen taistelu, taistelu siitä missä sinä vietät iäisyytesi. Hyvä uutinen on se, että tämä taistelu käyntiin puolestamme Golgatalla, missä Jeesus voitti kuoleman vallan, raamatun kirjoitusten mukaan. Tämän ymmärtämiseksi ja vastaanottamiseksi, Johannes kirjoittaa: 1:12. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet (Jeesuksen) vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,

Ystäväni, maailman historian suurin taistelu, taistelu syntiä vastaan on voitettu, sinun puolestasi. Samoin Maailman historian suurin velka, syntivelka on maksettu, sinun puolestasi. Tässä on lahjaa kylliksi jokaiselle päivällesi. Kysymys kuuluukin Mitä aiot tehdä tällä tarjouksella? 2 Korintolaiskirje 6:2. Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.  

 

Toivotamme sinulle Siunattua Vapahtajamme syntymäjuhlaa!