Leon terveiset Israelista 6.2.2014

Shalom ystävät. Tämän hetken terveisiin kuuluu kyllä myös ikäviä mutta niin arkisia asioita Eilatista. Huomenna sapatin alkaessa ja illan pimetessä on syytä jälleen varautua ilmahälytykseen. Viimeviikon isku torjuttiin yläilmoihin ennen rakettien maahan osumista.

Pientä jännitystä on havaittavissa suomalaisten keskuudessa. Mutta ne jotka turvaavat Herraan loistavat tämän kaiken keskellä. Myös julistettu Jumalan Sana menestyy tässäkin ilmapiirissä. Muistakaa vielä rukouksin kun astun tuomaan esille kirjoituksia.
Paavin vierailu on huomioitu täällä uutisoinnissa. Ajankohta on tarkoin kytköksissä Obaman asettamaan aikarajaan Israelin ja Jerusalemin jakamisesta. Paavi Francis(cus) I toteuttanee suunnitellun matkansa Israeliin 24 – 26. toukokuuta, jonka aikana hän vierailee myös Jordaniassa ja Palestiinan alueella.

Rabbi Sergio Bergman, Argentiinan parlamentin jäsen ja läheinen ystävä paavin kanssa, sanoo Makor Rishon uutisen mukaan, että paavin tarkoitus on esittää itsensä palestiinalaisten Che Queverana.

Paavi pitää suuren messunsa Betlehemissä eikä Jerusalemissa painottaakseen tällä palestiinalaisten kamppailua itsenäisyytensä puolesta. Häntä ei häiritse ollenkaan Abbasin Betlehemin joulujuhlassa antama väittämä, että Jeesus Nasaretilainen oli palestiinalainen.
Jumalan Sanasta jakaisin kanssasi seuraavaa. Kun tulee aika jolloin Jumalan Henki astuu todelliseen voimaansa Hänen on tultava esille fyyssisen ruumiin kautta. Tämä seurakunta ruumis tulee olla pyhä ja valmistettu sekä erotettu tuomaan esille näitä Jumalan suuria tekoja.
Tämän päivän neitsyt seurakunta valmistaa itseään Yljän kohtaamiseen. Tämän kaltainen seurakunta laittaa kaiken tarpeettoman sivuun keskittyen hartaassa rukouksessa ja Pyhän Hegen vaikutuksessa näkemään vaivaa ja kaikessa tekemään Jmalan tahdon.

Hengellinen neitsyys on omistautumista yksin Jeesukselle. Olemme erotetut maailmasta Jeesukselle tahrattomina ja puhtaina Jeesuksen golkatan sovitustyön tähden. Puhtaus on aina peräisin Jeesuksesta.

On hyvä muistaa että Jeesus eli ja erottautui meitä varten, tekemällä kaikessa Isän tahdon. Hänet valmistettiin Yljäksi seurakunnalle. Nyt Hän odottaa morsiantaan ja on valmistanut kaiken valmiiksi. Valmistammehan mekin itseämme Hänen kohtaamiseensa. Jolloin me tulemme yhdeksi Hänen kanssaan.
Rakkain terveisin leo. Palaan Joensuuhun 16.2 Nummelassa pidetyn kokouksen jälkeen.

Shalom 28.1.2014

Jumalan johdatus on kallis asia ihmisen ja seurakunnan vaelluksessa. On kaynyt useaan kertaan selväksi, etta Johdatus on ollut Jumalan kasissa täne tullessa. Suurinta sita on nähdä niiden kohdalla jotka vielä tuntematta Jeesusta ovat saaneet avun mm terveyteensä rukouksen kautta. Uskon matkan aikana koittavan myös päivän jolloin pelastus tulee todeksi heidän kohdalla.

Jumalan Sanan mahti on ollut läsnä yhteisissä kokouksissamme.

Asia joka siskot ja veljet saattaa tuntua Perinteisen Sanan seurakunan kokoontumissa luonnolliselta,että Jumalan Sana on elävänä läsnä ei olekkaan kaikkialla jokapaivaistä Leipää. Sanan nälkä on todellista! Kun Sana otetaan vastaan se synnyttää uskon, ja uskon henkinen kokous avaa Pyhälle Hengelle kaikki mahdollisuudet toimia. Ensin on Sana joka tuli lihaksi keskuuteemme, Jeesus Kristus. Hänen mukanaan, jäljessään ovesta tulee yhdessä-oloomme mm parantumiset, Pyhällä Hengella täyttymiset ja ennenkaikkea uudestisyntymisen ihmeet. Pidetään huoli ettei Sana ole kokoontumisien ulkopuolella, raamattu sanoo: Minä seison ovella ja kolkutan.. nyt ei ole lupa antaa Jeesuksen olla oven ulkopuolella vaan keskellämme.

On liian monia niin sanottuja hengellisia tilaisuuksia joissa itse Sana ei ole lasnä, silloin kokoontumiset eivat ole hengellisiä ei ainakaan Pyhässä Hengessa. On asioita joita emme voi erottaa toisistaan pois. Elävä Sana ja Jeesus ja Pyhän Hengen toiminta. Iloitkaa ja riemuitkaa silla Jumalan on ollut seurakunnallemme todella armollinen. Pian on päivät jolloin kokoontumisiin Jeesuksen ollessa läsnä, astuvat kaikki Jumalan suuretkin teot. Ollaan uskollisia Sanassa.Teitä siunaten Leo

Shalom. 21.1.2014

Turvalliset ja Rakkaat terveiset Israelista. Olemme suomalaisten kesken kokoontuneet Sanan äärelle ja jatkossa tarvitsemme suuremmat tilat. On niin että Perinteinen Jumalan Sana vetää puoleensa. On nähty myos joitakin Jumalan selvia johdatuksia täällä olemisen suhteen. Rukoilkaa Jumalan Sanan menestymisen puolesta.

Psalmi 122: 6,7 Rukoilkaa rauhaa Jerusalemille...

Tämä Shalom rauha on selvasti vaarassa ja uhattuna näinä päivinä. Shalom ei ole vain rauhaa vaan myos eheyttä ja täydellisyyden tilaa ja hyvinvointia.

Tulee rukoilla että Jerusalem on todella yksi eikä jaettu samoin Maa on yksi eikä jaettu ovat näin ehyita ja kokonaisia. On myos aika rukoilla liitto lupauksien puolesta jotka koskevat Raamatussa Israelin omistamista. Silloinkin kun näemme vihollisen etenevän aikeissaan, Miten toimi profeetta Habakuk hän oli vakava vartia silloinkin kuin kaikki oli inhimillisesti menetetty aikana jolloin Israel oli pakkosiirtolaisuudessa. Hän eli niin synkan pimeyden keskellä ja siita huolimatta han luotti pelastuksensa Jumalaan Jeshuaan.

Habakuk 3:17.18

Muistetaan myos tätä. Lähtölaskenta Jerusalemin jakamiseksi ja paluuseen ennen vuotta 1967 olleisiin rajoihin on alkanut. Se päättyy huhtikuun 2014 lopussa. Yhdysvallat ja Obama on päättanyt laittaa Israelin selkä seinää vasten. Liekö ajattelee itseleen Nobelin rauhanpalkintoa. Tämä aiheuttaa Benjamin Netanyahille kovia paineita. Mutta me sitoudumme rukoilemaan ja seisomaan muurinaukossamme. Ei ole sattumaa, etta olemme saaneet Rajavartioaseman myos näitä rukous vartio tehtaviä varten. Vartioita kutsutaan täyttämään paikkansa suojelemaan ei vain omia rajojamme vaan myos Israelin ja Jerusalemin rajoja. Vartian tavoin ennalta hyökäten todellisia suunnitelmia ja uhkia vastaan Samarian ihanien kaupunkien tuhoamisesta ja Jerusalemin jako suunnitelmista on tultava loppu. Sakarja 2:16, 17 Jesaja 62:6, 7

Teitä rakkaita siunaten leo lehmus